Kvänum Västerås

Du hittar oss på Metallverksgatan 6 i Västerås där vi visar ett tiotal olika miljöer i olika stilar.

Vi arbetar över hela mälardalen och har stor erfarenhet och kunskap inom både Traditionell och Innovativ design. Vi vill sätta oss in i varje kunds unika förutsättningar och behov, och tillsammans utforma den kundens dröminredning – från kök till sovrum, badrum, dressing rooms, bibliotek, vinkällare, etc.

För trygghet och professionalitet hela vägen har vi ett nära samarbete med ett antal utvalda och välutbildade montörer som vi gärna rekommenderar. De har stor erfarenhet av våra produkter och säkerställer att slutresultatet blir perfekt.

Varmt välkommen till Kvänum Västerås!

Öppettider

Tisdag – Torsdag 13:00 – 18:00
Fredag
12:00 – 16:00
Lördagar
 11:00 -14:00
hovleverantor1-529x260

Hovleverantör

Kvänum är Kunglig Hovleverantör, ett förtroende vi varsamt och vördsamt vårdar oss om. Senast hade vi det hedersamma uppdraget att leverera kök och inredningar till HKH Kronprinsessan Victorias Haga slott. Vi ser det som ett slutgiltigt bevis för vår kvalitet. Som kund hos Kvänum är du lycklig innehavare av en exklusiv produkt. Du tillhör alltid, kunglig eller ej, en utvald skara.

Samarbetspartners

En inredning från Kvänum är sällan bara snickerier utan oftast en färdig helhetslösning inklusive t ex vitvaror, bänkskivor och blandare. Kvänum ställer därför högsta krav på de företag som vi väljer som samarbetspartners. Nedanstående företag är ett urval av de företag vi samarbetar med och som delar våra värderingar och kvalitetskrav.

Samarbetspartners_Gaggenau-529x260
Kök
Kök

Se fler exempel på köksmiljöer levererade av Kvänum

Förvaring
Förvaring

Se fler exempel på förvaringslösningar levererade av Kvänum

Bad
Bad

Se fler exempel på badrumsinredningar levererade av Kvänum